Vilkår

Vilkår for a-mat.no/A MAT AS

A-Mat er en abonnementstjeneste hvor du får levert matvarer hjem på døren en gang i uken, sammen med oppskrifter på våre middagsretter. Det er ingen bindingstid på tjenesten. Du styrer ditt abonnement selv ved å gi oss beskjed innen Tirsdag kl 11.00 for en kommende leveringsuke.

Leveringen skjer på mandager mellom kl 15 til 21. Har du noen spesielle kommentarer/ønsker i forhold til leveringen, opplyser du om dette når du fyller ut bestillingen, eller kontakter kundeservice.
Hvis du ikke er hjemme under leveringen, settes matkassen på en forsvarlig og/eller avtalt sted. Da vil du få en tekstmelding på at varene er levert.

Hva inngår i våre “frie” alternativer?
Glutenfri; Vi bytter ut produkter som inneholder gluten med glutenfrie alternativer. Det vil si at råvarene du får i kassen tilfredsstiller det norske regelverket for å merkes som glutenfri mat (mindre enn 20 mg gluten per kilo). For de som har cøliaki vil en så lav mengde stort sett ikke ha noe å si.
Laktosefri; Vi bytter ut produkter som inneholder laktose med laktosefrie alternativer.

Vi spesialtilpasser ikke kassen utover dette etter personlige behov. Du er selv ansvarlig for å sjekke at matvarene vi leverer er i tråd med dine allergener.

Vi tilbyr følgende betalingsalternativer:
E-postfaktura: Sendes til den registrerte epostadressen hver tirsdag etter levering. Du er selv ansvarlig for at vi har din oppdaterte og foretrukne epostadresse. Forfall er 7 dager.
Vipps: Vi kan motta betaling via vipps til vårt vippsnummer.
Kortbetaling: Gebyrfri kortbetaling kan gjøres via vårt nettsted. Da blir du automatisk trukket etter leveranse. Hvis kortbetaling ikke kan gjennomføres sender vi ut faktura. Dine sensitive opplysninger blir lagret og håndtert gjennom DIBS og Swedbank. Dette for å ivareta din sikkerhet.

Det er veldigg viktig at vi har riktig leveringsadresse og kontaktinfo slik at maten kommer frem. Du er selv ansvarlig for å oppdatere A-Mat ved eventuelle endringer i din kontaktinfo eller leveringsadresse.

Ved bestilling hos A-Mat godtar du at vi vil kunne sende e-post og tekstmelding til aktive og innaktive kunder for produktinformasjon, nyheter eller tilbud.

Lurer du på noe mer? Ta kontakt med kundeservice så hjelper vi deg!