Vanlige Spørsmål

Hvordan betaler jeg?

Som kunde hos A-Mat kan du betale med enten faktura, vipps eller kort (i veldig nær fremtid).

Hva inngår i våre frie alternativer?

Glutenfri; Vi bytter ut produkter som inneholder gluten med glutenfrie alternativer. Det vil si at råvarene du får i kassen tilfredsstiller det norske regelverket for å merkes som glutenfri mat (mindre enn 20 mg gluten per kilo). For de som har cøliaki vil en så lav mengde stort sett ikke ha noe å si.

Laktosefri; Vi bytter ut produkter som inneholder laktose med laktosefrie alternativer.

Disse alternativene koster 50,- extra, uansett om du velger èn eller begge.

Vi spesialtilpasser ikke kassen utover dette etter personlige behov. Du er selv ansvarlig for å sjekke at matvarene vi leverer er i tråd med dine allergener.

Hvor finner jeg menyen?

Ukesmenyene vil til en hver tid være tilgjengelig på nettsiden vår. Disse vil bli publisert slik at det er mulig å sjekke menyen fremover i tid.

Når kommer leveringen min?

Vi leverer på mandager i tidsrommet 15-21. Akkurat når sjåføren kommer til deg er vanskelig å si da det avhenger av sjåføren og hvordan ruten er lagt opp. Opplever du at leveringen ikke kommer? Da tar du kontakt med kundeservice, så leverer vi til deg når det passer deg. Du behøver ikke være hjemme. Vi leverer kassen på et forsvarlig sted og sender deg en sms etterpå.

Hva gjør jeg hvis jeg får feil produkt?

Vi gjør vårt ytterste for å unngå feil, men det kan forekomme. Har du fått for lite mat, tar du kontakt med oss slik at vi kan kompensere deg for dette. Har du fått for mye mat, tar du i mot dette med god samvittighet. Har du mottatt leveranse men har avbestilt innen endringsfristen? Da anbefaler vi deg at du tar i mot denne, for så å ta kontakt med kundeservice.

Er det bindingstid?

Nei det er ikke bindingstid på abonnementet. Du velger selv hvilken leveringsfrekvens du ønsker og hvilke uker du evt vil hoppe over. Endringsfristen før en leveringsuke er imidlertid Tirsdag før kl 11.00 da vi forhåndsbestiller hos våre leverandører og planlegger nøye ifht kundelisten.