Om Tjenesten

1) Du bestiller

Det første som skjer ved bestilling er at du fyller ut bestillingsskjemaet. Her velger du leveringsfrekvens, antall personer og ønsket antall dager du får middag. Etter bestillingen er mottatt og registrert hos oss, vil du motta en ordrebekreftelse på mail. Deretter er det bare for deg å vente i spenning på din levering.
Ved bestilling starter du et abonnement hos A‐Mat. Det er selvsagt ingen bindingstid. Ønsker du å fryse eller stoppe abonnementet er det ingen problem. Endringsfristen for en kommende leveringsuke er Tirsdag kl 11.00.

2) Vi bringer

A‐Mat leverer matvarene hjem til deg på mandager mellom kl 15‐21..

Hvis du har noen spesielle ønsker i forhold til leveringen opplyser du om dette når du fyller ut bestillingen. Hvis du ikke er hjemme under leveringen setter vi kassen på en trygg plass og sender deg en tekstmelding. Om ønskelig tar vi gjerne i mot dine gamle esker for gjennvinning.

3) Lag og nyt middagen

Når du har mottatt dine matvarer gjenstår det bare for deg å følge oppskriftene og lage velsmakende hverdagsmiddager. Skulle det mot formodning være mangler eller noe du er misfornøyd med, vennligst gi oss snarlig beskjed så skal vi i A‐Mat gjøre det vi kan for å gjøre deg fornøyd.