Om A-Mat

Om A-Mat

A-Mat ble etablert sommeren 2015 med et ønske om å komponere en matkasse med velsmakende og sunne middager til en hyggelig pris.

Med lokalt samarbeid og en utrolig motivert gjeng med dyktige medarbeidere, har A-Mat fått det til. Produktet er elsket av kunder som mottar ukentlig matleveranse fra oss. Vi leverer hverdagsmat bygget rundt tradisjonsrike måltider, både med innslag av bestemors favorittoppskrifter og nyere tradisjoner likt av voksne og barn. Gjengen bak A-Mat er stolte av å hjelpe travle hjem med sunne matvaner, og å samle familier rundt middagsbordet i deres travle hverdag.

A­-Mat tilbyr deg råvarer levert hjem på døren med oppskrifter på gode og enkle middagsretter. Da slipper du å lage handleliste, planlegge og stresse.
A­-Mat sin ekspertise er å lytte til ditt behov og dine preferanser. Derfor ønsker vi ris og ros, tips og råd velkommen. Har du en oppskrift selv eller vet om noen som vi burde ta kontakt med, så er vi veldig interessert i å høre fra nettopp deg.

snorre-jon-rodal

Jon Rødal

DAGLIG LEDER

Jon er daglige leder. Det er han som tar de viktige avgjørelsene, i tillegg til den daglige driften i A-Mat. Han har tatt sin bachelorgrad i journalistikk i Australia, men har imidlertid jobbet for det meste med salgsarbeid. Etter mye reising rundt om i verden, har han nå slått seg til ro på Ålgård med sin kone og deres to barn, i hvertfall for en god stund fremover.

«De fleste dagene er veldig travle med både barnehage, kjøring, skolelekser, fotballtrening, lange arbeidsdager og noe neglisjert husarbeid. Derfor synes jeg at middagsmåltidet er en viktig del av hverdagen vår, hvor alle samles rundt bordet. Imidlertid ønsker jeg ikke å bruke timesvis på å lage en omstendelig middagsrett, spesielt når jeg er alene med ungene. Vi har derfor, med god hjelp fra mange likesinnede ildsjeler, funnet frem til oppskrifter på sunn og enkel hverdagsmat som vi alle kan lage og nyte.»

Jon S Rødal

ole-kyllingstad

Ole Kyllingstad

ØKONOMIANSVARLIG

Ole har ansvaret for alt innen økonomi og administrasjon. Etter videregående startet han på Høgskolen i Telemark, hvor han ble uteksaminert i 2013 med bachelorgrad i økonomi og administrasjon. Deretter ventet 1 år i kongens klær, hvor han tjenestegjorde i luftforsvaret avdeling Bodø.

Min motivasjon til å starte A-­Mat er ønsket om å forenkle vanlige menneskers hverdag. I form av å tilby deg gode og smakfulle retter som du kjenner igjen, og som du kan relatere til. Vi mennesker er vanedyr, vi liker kjente smaker og retter som vi vet blir godt mottatt. Jeg og A-­Mat skal gjøre alt vi kan for at du skal bli fornøyd!

Ole Kyllingstad

brigitte-jean-allen

Brigitte Jean Allen

KREATIV DESIGNER

Brigitte har en bachelorgrad i kommunikasjon og har brukt det siste tiåret på å jobbe med internasjonale filmer og TV, som en prisbelønt produsent, regissør og manusforfatter. I tillegg jobber hun som musiker rundt om i Rogaland og organiserer mange forskjellige musikalske arrangementer og festivaler. Brigitte kvalitetssikrer A-Mat’s kreative og grafiske materiell samt at hun designer menyer og tar bilder.

Noe av det jeg liker beste med å bo i Norge, er det store matfokuset. De koselige familiemiddagene bærer preg av familiens verdier og tradisjoner som har en sentral rolle i hverdagen vår. A-Mat sitt konsept er å forenkle vår travle livsstil og gjøre middagen mer avslappende og samlende. Det er derfor jeg elsker å jobbe for A-Mat.

Brigitte Jean Allen